Skip to main content
search
0
КоличкаClose Cart
Pizza & Grill

За Нас

Как решихме да превърнем идеята в реалност и какво ни водеше през времето, в което я реализирахме.

Pizza & Grill

Магията е в кухнята

Това, което кара клиентите да се връщат.

Преминахме през дълъг и трънлив път, докато открием правилната съставка как едно заведение да стане успешно. Интериор, реклама и други различни компоненти, но в крайна сметка осъзнахме, че най-важното нещо за нашите клиенти е качеството на храната и как тя е приготвена. Същността на рецептите и малките щрихи, които влагаме във всяко блюдо се откроиха, като качеството на Бюфет, което остава с клиентите ни, дори след като напуснат нашия ресторант. Това е и причината те да се връщат отново и да искат да опитат други, различни специалитети от нашето меню.

Контакти
Pizza & Grill

Целият екип

Обслужването и хората, които не виждате.

Ние в Бюфет вярваме, че целият персонал, трябва да бъде на една и съща вълна - да се поргижи, Вие, нашите клиенти да останете доволни и да се върнете отново. Това е основна политика, която се стараем да спазваме и не само за сервитьорите, които стоят до вашата маса, но и за всички, които не виждате по време на престоя си при нас. Готвачите и помощник готвачите, дори хората, които са отговорни за хигиената в заведението са убедени, че Вие сте най-важни и всичко което правят е насочено към вашият приятен престой.

нашите клиенти

препоръки

Празнувах юбилей и останах очарован от отношението на персонала и качеството на храната. Всички се погрижиха за доброто настроение на компанията. Сега правим резервации за всякакви поводи и посещаваме Бюфет редовно.

Красимир Страхилов

Много вкусно! А и искам да отбележа, че музиката в заведението винаги е на ниво! Със семейството ми вечеряме в Бюфет, поне веднъж седмично. Честичко ме отменят, като поръчвам и за вкъщи.

Петя Стоилова

Дъщеря ми обожава паста Болонезе в Бюфет. Съпругът ми пък всеки път се наслаждава на прекрасната скара и студената бира. Салатите са ненадминати! Препоръчвам!

Красимира Христова

Нямам търпение отново да дойдат топлите вечери в Бюфет. Имаме страхотни спомени, както със семейството ми, така и с приятели. Бих препоръчал за всякакви поводи и събития. Редовно поръчваме храна и за вкъщи.

Емануил Шуманов
Close Menu